Mii de modele disponibile in stoc sau la comanda

 

LUCIANO - magazin de lustre

1000 de modele expuse in sala
In magazin sint expuse peste 1000 de modele de lustre, plafoniere, candelabre, lampi de perete, lampadare de podea, lampi de masa, cu un design MODERN, CLASIC, PROVENCE, COUNTRY, ART-DECO sau HIGH-TECH.

Branduri Europene
Actualizam sortimentul regulat prin importuri directe exclusiv de la producatori Europeni, pentru a oferi cele mai originale lustre in Moldova.

Comenzi pe catalog
Indeplinim comenzi individuale de livrare de lustre in Chisinau pe catalog. Clientii beneficiaza de garantie Europeana si dreptul la retur, schimb sau reparatie de calitate. 

Consultanta in alegere
Vanzatori-consultanti specializati si cu experienta in domeniul iluminatului vor recomanda cele mai bune lustre pentru a satisface gusturile clientilor si care se potrivesc cel mai bine cu spatiile lor.
 

                                            

lustre in moldova magazin de lustre candelabre de tavan de masa, lampi de procurat, cumparat lustre lampi, internet magazin de lustre de cristale, de hrustal, foto poze cu lustre, italia plafoniere, abajure, abajururi. Design de lustre stiluri de lustre. Catalog de lustre. Lustre moderne lustre clasice. Lustre dormitor, lustre bucatarie, lustre sala, lampi LED, eurolumina, casa luminii, lustre germania, lustre polonia, de tavan, lampadare lumini de perete, lustre in chisinau

magazin de lustre - LUCIANO ® - Adrese/Contacte -